De Geschiedenis van Bingo

Bingo is een spel dat door velen over de hele wereld wordt gespeeld. Het is een spel dat de grenzen van ras, leeftijd en geslacht breekt. Zijn gemak maakt het voor vele spelers mogelijk om tussen hen te communiceren terwijl het verlaten van hun problemen buiten de bingozaal. Hoewel de nieuwe het roken wetten vele bingoventilators hebben afgeschrokken is zijn populariteit toenemend meer en elker jaar.

Het spel van bingo komt uit Italië voort, waar het in eeuw zestien als staatsloterij, Italië gebruikte bingo werd gebruikt om zijn opbrengsten in ruwe jaren te verhogen. Aangezien het uit bingo van Italië is ontsnapt van wordt bepaald als sinful spel voortkomt, aangezien andere het gokken spelen van die tijd werden bepaald. Alvorens lange bingo aan buur Europese landen en na een decennium van het reizen door het continent had uitgespreid had het overal bereikt. In eerste decennium van de 20ste eeuw werd de naam "bingo" bevestigd en het is sinsdien genoemd geworden bingo.

Bingo heeft vele positieve eigenschappen en één van hen is de aantallen. Aangezien bingo een reeks aantallen van één tot tachtig gebruikt is het een efficiënte manier aan onderwezen jonge kinderen hoe te te tellen, en meer over het is een pretmanier dit te doen. Zelfs zonder het onderwijsaspect van aantallen is bingo een mooie manier om wat kwaliteitstijd met uw familie door te brengen. Zelfs heeft de kerk bingo als risico-vrij spel goedgekeurd, een plezierige manier om fondsen aan goede oorzaken op te heffen. Een belangrijk voorbeeld van deze goede oorzaken is de fondsen die door de kerk na orkaan Katherine worden opgeheven. In dit fundraise de kerk die erin om is geslaagd om de één miljoen dollars voor de overlevenden van deze verwoestende orkaan meer op te heffen.

Voor meer informatie over bingocontrole de rest van mijn plaats. Klik op de verschillende verbindingen om aan andere bingo verwante plaatsen te krijgen, verzeker ik u dat alles u over bingo zoekt hier gevonden schoften kan zijn of in de verbindingen heb aangeboden die ik.

Advertisement

Close