Ιστορία Bingo

Το Bingo είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από πολλούς όλους πέρα από τον κόσμο. Είναι ένα παιχνίδι που σπάζει τα όρια της φυλής, της ηλικίας και του φύλου. Η ευκολία της το καθιστά πιθανό για πολλούς φορείς να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αφήνοντας στη εξωτερική όψη προβλημάτων τους την αίθουσα bingo. Αν και οι νέοι νόμοι καπνίσματος έχουν αποτρέψει πολλούς ανεμιστήρες bingo η δημοτικότητά της είναι αυξανόμενος όλο και περισσότερο κάθε έτος.

Το παιχνίδι του bingo προέρχεται από την Ιταλία, όπου χρησιμοποιήθηκε στον αιώνα δέκα έξι ως κρατική λαχειοφόρος αγορά, χρησιμοποιημένο η Ιταλία bingo για να αυξήσει τα εισοδήματά της στα σκληρά έτη. Δεδομένου ότι προέρχεται από το bingo της Ιταλίας έχει δραπετεύσει από τον ορισμό ως ένα αμαρτωλό παιχνίδι, καθώς άλλα παιχνίδια παιχνιδιού εκείνης της ηλικίας καθορίστηκαν. Σε λίγο το bingo είχε διαδώσει στις ευρωπαϊκές χώρες γειτόνων και μετά από μια δεκαετία ταξιδιού μέσω της ηπείρου που είχε φθάσει παντού. Στην πρώτη δεκαετία του 20ού αιώνα το όνομα «bingo» καθορίστηκε και είναι γνωστό ως bingo από τότε.

Το Bingo έχει πολλές θετικές ιδιότητες και μια από τις είναι οι αριθμοί. Δεδομένου ότι το bingo χρησιμοποιεί μια σειρά αριθμών από το ένα έως ογδόντα είναι ένας αποδοτικός τρόπος στα διδάσκω� μικρά παιδιά πώς να μετρήσει, και περισσότερος πέρα από το είναι ένας τρόπος διασκέδασης να κάνει έτσι. Ακόμη και χωρίς την εκπαιδευτική πτυχή των αριθμών το bingo είναι ένας καλός τρόπος να ξοδευτεί κάποιος ποιοτικός χρόνος με την οικογένειά σας. Ακόμη και η εκκλησία έχει υιοθετήσει το bingo ως κίνδυνος-ελεύθερο παιχνίδι, ένας ευχάριστος τρόπος για τα κεφάλαια στους σοβαρούς λόγους. Ένα σημαντικό παράδειγμα αυτών των σοβαρών λόγων είναι τα κεφάλαια που συλλέγονται από την εκκλησία μετά από τον τυφώνα Katherine. Σε αυτό η εκκλησία διοικούμενη για να αυξήσει περισσότερο αυτήν εκατομμύριο δολάρια για τους επιζόντες αυτού του καταστρεπτικού τυφώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες σε απευθείας σύνδεση περιοχές bingo.

Advertisement

Close